⚜⚜ POVRAĆAJ I ZAMENA ROBE ⚜⚜ – Be Brave Man

⚜⚜ POVRAĆAJ I ZAMENA ROBE ⚜⚜

U skladu sa važećim Zakonom o zaštiti potrošača, (Sl.gl.RS br.62/2014) kupac ima pravo da, u roku od 14 dana od prijema robe, bez navođenja razloga zameni ili vrati kupljenu robu, sem ukoliko je poručena i dospela roba izrađena po posebnim zahtevima potrošača, po meri, ili personalizovana.

Pre povraćaja ili zamene robe potrebno je kontaktirati nas na email bebravenew2020@gmail.com. Nakon prijema zahteva kontaktiraćemo Vas i obavestiti o daljim koracima u postupku povraćaja i zamene proizvoda.

Kupac mora vratiti proizvod nekorišćen, neoštećen u originalnom pakovanju sa svim propratnim aksesoarima sa kojim je dobio proizvod. Kupac sam bira način na koji će vratiti robu, ne snosimo odgovornost u slučaju gubitka ili oštećenja proizvoda.  Sve troškove poštarine snosi kupac, osim u slučajevima kada je kupac primio neispravan ili pogrešan proizvod.

Pri prijemu robe, prvo je potrebno da utvrdimo stanje proizvoda a zatim ćemo izvrsiti zamenu ili povraćaj novca. Nije moguće poslati robu sa otkupom.

Proizvodi na rasprodaji kao i proizvodi pravljeni po Vašim zahtevima se ne mogu vratiti niti zameniti.

Be Brave  zadržava pravo da ne primi nazad reklamirani proizvodi ukoliko se pri pregledu ustanovi da je proizvod korišćen ili oštećen.